maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kaikista hassuin asia...

... on ehdottomasti elämä kaikkine erilaisine käänteineen. Tämä sivu tuli Anu-Riikan luotsaamaan 10TY-haitarikirjaan.

Tein elovena-tytön katselemaan taivaalle, ihan selvästi haaveillen jostain. Hankala sanoa kuinka hyvin kuvastaa elämää hassuna, mutta tykkäsin tästä kovasti, varsinkin kun tällainen piirtäminen on minulle aika uutta ja sain tämän alusta loppuun valmiiksi alle tuntiin!!! Ja tein ruokaa siinä samalla... :).


Celebration

Art, heart and healing- kurssilla olen päässyt hitaasti mutta varmasti eteenpäin. Olemme tuunanneet uuteen uskoon vauvoille tarkoitettua kirjaa, jossa on todella paksut sivut. Se on ollut hauskaa ja helppoa, joten ostin kirpputorilta jo uudenkin kirjan :).

Kansi on minulla puolivalmis, joten siitä ei vielä kuvaa, mutta sain valmiiksi "juhlistamis"- sivun eli mitkä asiat ovat minulle tärkeitä, mitä arvostan, missä olen hyvä...

Peitin lapsiltani ja mieheltäni kasvot, en halua ainakaan vielä heidän kuviaan nettiin. Varmaankin vanhanaikaista nettikäyttäytymistä minulta. Kauniita ja komeita toki ovat :-)!



Haluaisin kuvani selvemmin ja helpommin katsottaviksi blogiin, kuinka te muut laitatte kuvanne? Lataatteko kuvat täysikokoisina vai pienennnättekö niitä kuvankäsittelyohjelmalla? Katsoin, että pystyy muuttamaan kuvan kokoa myös blogissa. Tuleeko muisti täyteen jossain vaiheessa, jos on täysikokoiset kuvat? Paljon kysymyksiä... :)




maanantai 21. huhtikuuta 2014

Taide

10TY aiheena oli taide. Se on kieltämättä hankala aihe, jos alkaa miettimään mikä on taidetta ja mikä ei. Elokuvat esimerkiksi voivat olla taidetta, mutta eivät kaikki, hyvät vain :). Onko sitten vain hyvä taide taidetta vai sallitaanko  huonokin? Se on katsojan päätettävissä.

Oma mielipiteeni taiteesta on kuvattu sivulle:


Under Your wings...

...I feel safe. Tämä on toinen viikko Tamin kurssilla, aihe oli kaksisivuinen. Ensimmäiselle sivulle tuli kuva itsestä pienenä ja kirjoitettuja toiveita, mitä pienelle itsellensä toivoo. Siitä en nyt laita kuvaa :).

Toiselle aukeamalle piirrettiin kuva periaatteessa samoista toiveista. Itselläni kesti kauan saada mitään kuvia aikaiseksi, ensinnäkin ihon väri on hankala löytää, kasvot tuntuvat aina olevan likaiset ja suttuiset. Olen kyllä saattanut näyttääkin siltä pienenä :). Ja miehen piirtäminen.... huoh. Vähän naismaiselta näyttää, mutta esittää nyt ainakin isää ja se on tärkeintä.

Eli kuvassani on äiti, isä ja minä. Sisarusten piirtämistä mietin, mutta jäi sitten tekemättä, vaikka sivuille olisi mahtunut. Äidillä loistavan turkoosit hiukset :). Ja näyttää kuin leijuisin korkealla maanpinnasta, mutta olen suurpiirteisellä päällä ja hyväksyn senkin :).




tiistai 15. huhtikuuta 2014

Ystävän kanssa

Mulla meinaa vaan venyä ja venyä askarteluiden kanssa...Nyt sain tehtyä 10TY sivun viime viikolle, kävin jo uudenkin kurkistamassa :).
JOSPA pääsiäisenä olisi aikaa ja inspiraatiota tehdä enemmän askarteluja.

Aiheena oli siis otsikon mukainen Ystävän kanssa. Minun sivulla ystävät ovat eläimiä, jälleen :). Yön hämärissä kulkevat metsässä, toisen ystäväparin seuratessa oksalta.


torstai 10. huhtikuuta 2014

Postimies muisti minua taas

Olen jo viime viikolla saanut hienoja ATC- kortteja, joita olen flunssaisena ihaillut ja nyt tuntuu siltä, että jaksan laittaa kuvat tänne blogiin. Monet ovat sairastelleet viime aikoina ja nyt olisikin mukava ajatella, että olisimme voiton puolella kaikki ja virtaa riittäisi.

Kiitos myös AnniTannille ja Vilimarikalle, jotka ovat jaksaneet odottaa postia minulta, tänään lähtivät teille päin ja toivottavasti viikonlopuksi ne saatte :).

Tässä on Annitannin minulle laittamat kortit:

                                                        "Unelmien mies"

                                                        "Perhoset"
                   
                                                         "Neiti Aika"

Omani AnniTannille:

"Keijujen koti"
                           
                                                          "Varjo mieheksi"

                                                          "Sad"

Kiitos AnniTanni hienoista korteista :)!

Vilimarikalta sain seuraavat kortit:

 "This isn't gossip"

                                                       "Tahdotko vain saanko luvan?"

Aivan mainioita kortteja, kiitos kovasti Viltsu :)! 

Vilimarika sai vanhemman korttini Edgar Allan Poen Korpin sekä allaolevan 
"Naisen elämää"

Kirpeän kurpitsan Mervin kanssa vaihdettiin myös kortteja. Hänelle sain lähetettyä omat korttini ennen sairastumista, joten ne ovat olleet jo hetken aikaa perillä.

Mervillä on ilmeisesti kevättä ilmassa korteista päätellen :)

"Fillariaika"
     
                                                          "Alku"

                                                         "Kevätkeiju"

Kiitos Mervi, aivan mahtavia kortteja :)! Kaikkien kanssa valmiina vaihtamaan toistekin :).









sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

10 TY viides sivu

Nyt ollaan puolessa välissä haitarikirjaa ja aiheena oli lahja

Ajattelin lahjana ystävää, koska sitähän he ovat :).


Teksti kuuluu: 
Huomasin heti,
että oot mun ihminen.
Ystävästä,
Sinusta,
oon iloinen!

Kuvassa nyt on ihmisten sijasta linnut, käynee hyvin :).

torstai 3. huhtikuuta 2014

Art, heart & healing

Anu-Riikan innoittamana löysin Tamara Laporten ja hänen kurssinsa, kiitos Anu-Riikka :)!

Tamilla on paljon hienoja kursseja ja itseni ilmoitin lyhyelle Art, heart and healing- kurssille. Mietin miten kuvailisin kurssia ja ajattelen sen näin: itsensä parantamista ja kehittämistä taiteen / askartelun kautta.

Ensimmäisen viikon aiheena teimme muotokuvan ja toiselle sivulle kirjoitimme negatiivisia asioita, mitä sisäinen äänemme meille kertoo. Ne muutettiin hyviksi ajatuksiksi ja huonot peitettiin piiloon, poistettiin elämästämme. Omasta sivustani tuli aikamoisen paksu, kun piti gessota ja gessota, että menivät piiloon :-).

Tykkäsin aiheesta ja vihreätukkaisesta leidistäni, ensimmäinen muotokuvani :).
                                     
                                             I am good enough


I came across to Tamara's artclasses and WOW, amazing! Everyone interested go take a look!

This is my first ever portrait and I'm pleased how it turned out. Left page is very very thick because of huge amount of gesso used :). My positive phrase is "I am good enough" and I should look it often so I won't forget it!
Somehow my lady reminds me of Cher... :).