torstai 28. heinäkuuta 2016

Kirjankansi #3

Muistaakseni tämä on kolmas kirjankanteni Teemataiteen haasteeseen :).

Tein tämän vanhasta historian oppikirjasta (vuodelta 1923), josta on takakannestakin iso pala pois. Kovin paljoa en kantta tuunannut, sopivasti kuitenkin.
Irroitin sisäsivut, jätin vain ensimmäiset lehdet, että sain uudet sivut liimattua kansiin kiinni.
Sisälle jäi muistona menneestä isäni sedän kirjoittama nimikirjoitus.
 
Uudet sivut ovat hauskat: vanhasta lastenkirjasta, aikuisten värityskirjasta, Flow-lehdestä leikattuja sivuja uudelleen ommeltuna. Ajatuksena on tehdä sivuille piirustuksia tai mitä mieleen juolahtaa. Jos pohjaväri on liian häiritsevä, voin gessota sivut ensin.

Ihanan epätäydellinen kirja!



I believe this is my 3rd book cover for Teemataide challenge. 
This is made from old school book of history with very little alteration. It's now called ' Common history of creativity'. She laughed her happy life, laughed tomorrow too. At bottom: For you who do it youself!

I ripped off old pages and made new ones from old children's book pages, colorbook pages and magazine pages, those you can see in last picture. Almost all is made of used items, only dymo-text is new. I plan to draw on "new" pages and if the pages aretoo colorful I can gesso them to tune colors a bit.

This was really fun to make and to use too!

lauantai 23. heinäkuuta 2016

Tämän jo seinälle laittaisin

Hei kaikille,

Olen pitänyt kesätaukoa blogimaailmasta ja muutenkin netistä, olen nauttinut upeista ilmoista ja lomasta. Nyt kuitenkin työt kutsuvat ja sitä myöten paluu arkeen alkaa.

Yritän ottaa aina onkeeni asioista joita eteen tulee ja nyt se on rauhoittuminen ja nauttiminen. Muutamana iltana olen maalaillut terassilla (aivan ihanan lämpöiset illat, näitä muistellaan talvipakkasilla!) ja pääsin sellaiseen flow-tilaan, missä pystyin jättämään maalauksen kesken, kun ei enää sujunut ja pystyin myös helposti seuraavana iltana jatkamaan. Ja tiesin heti, kun maalaus tuli valmiiksi, ei ollut enää lisättävää. Toivon, että muistan tämän tunteen ja saan siitä jatkuvuutta muihinkin töihin. Ja tosiaan... tämän työn taidan ripustaa seinälle :).

Työ on tehty Shiloh Sophian opastuksella.

Olen aina iloinen kun tulet katsomaan, mitä olen tehnyt, kiitos :)!

You haven't heard of me for a long time because I've been on vacation and intentionally been away from computers and internet, which can be hard these days. Soon I'm going back to work and coming back to 'reality' too :).

For a few nights I've been on my porch painting this portrait you see above and it's been fabulous! I found myself in real flow where I knew when to stop painting, stepping back, coming again next evening and so on.... I didn't force myself to anything and here you see the result, I'm so thrilled about this that I'm going to hang this to wall!

This work has been made with Shiloh Sophia's class.

I'm ever so pleased to "see" you here, thanks for stopping by!

perjantai 1. heinäkuuta 2016

Korttivaraston kasvattamista

Nyt innostuin tekemään onnittelukortteja ja huh kun niitä tulikin! Riittänee seuraavaan inspiraatioon.

I was inspired to do greeting cards and wow how much I did! Should last to next inspiration.










Iloista ja aurinkoista viikonloppua!

Spend a happy and sunny weekend!